Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği-Denetimli Serbestlik Müdürlüğü

Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında Çorum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Hitit Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile Bağımlılık hakkında seminer gerçekleştirilmiştir. 18 Ağustos 2022 tarihinde Üniversitemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Rasim BABAHANOĞLU tarafından gerçekleştirilen seminer, Çorum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde olmuştur. Seminere çok sayıda Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne kayıtlı bireyler ve kurum personelleri katılmıştır. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen seminerde, bağımlılığının ne olduğu, bağımlılığının belirtileri ve bağımlılıktan nasıl korunulabileceği hakkında bilgiler verildi. Seminer, dinleyicilerden gelen soruların cevaplanması ile sonlandırıldı.

Bu duyarlı çalışma için Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne teşekkür ederiz.