Yönetim Kurulu Toplantısı 2022

Merkezimizin olağan toplantısı 11 Nisan 2022 tarihinde on-line olarak gerçekleştirilmiştir. Yönetim kurul üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda alınan kararlar;

1. 2022 yılı içerisinde üçer aylık aralıklarla olmak üzere Nisan, Temmuz ve Ekim aylarında yapılması planlanan yönetim kurulu toplantılarının yer ve zamanı merkez müdürü tarafından kurul üyelerine bildirilecektir.

2. Yönetim kurulu üyelerinden Arş. Gör. Dr. Aysel TEKGÖZ OBUZ kurum değişikliği nedeniyle üyelikten çıkarılmıştır.

3. Merkezimizin çok yönlü faaliyetlerinin işbölümü yapılarak planlanması adına çalışma grupları oluşturulacaktır. İlk planda oluşturulması planlanan çalışma grupları; proje çalışma grubu, eğitim ve farkındalık çalışma gruplarıdır. Grup faaliyetlerinin ihtiyaçları doğrultusunda toplantılar düzenlenecektir.

4. Bağımlılıkla Mücadele İl Eylem Planı kapsamında üzerimize düşen sorumlulukları yapabilme adına işbirliği yapmamız gereken; AMATEM, Yeşilay Çorum Şubesi, YEDAM, Milli Eğitim Müdürlüğü, Genç Yeşilay Öğrenci Kulubü gibi kurumlarla işbirliği yolları geliştirilmeye çalışılacaktır.

5. Üniversitemizin bağımlılık konusundaki durumunu belirlemek amacı ile öğrencilerimize yönelik tarama çalışmalarına ivedilikle başlanacaktır.

                            



HIZLI ERİŞİM