Olağan yönetim kurul toplantısı düzenlendi.

Yönetim kurul üyelerinin tam katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda alınan kararlar;

1. 2020 yılı içerisinde üçer aylık aralıklarla olmak üzere Nisan, Temmuz ve Ekim ayların yapılması planlanan yönetim kurulu toplantılarının yer ve zamanı merkez müdürü tarafından kurul üyelerine bildirilecektir.

2. İlimizin farklı kurumlarında görev alan ve merkezimizin önümüzdeki süreçte yapmayı planladığı faaliyetlere katkı sağlayacağı düşünülen bireyler belirlenerek danışma kurulu üyesi olarak görevlendirilmesi hususunda rektörlük makamının oluruna sunulacaktır.

3. Merkezimizin çok yönlü faaliyetlerinin işbölümü yapılarak planlanması adına çalışma grupları oluşturulacaktır. İlk planda oluşturulması planlanan çalışma grupları; proje çalışma grubu, eğitim ve farkındalık çalışma gruplarıdır. Grup faaliyetlerinin ihtiyaçları doğrultusunda toplantılar düzenlenecektir.

 4. Bağımlılıkla Mücadele İl Eylem Planı kapsamında üzerimize düşen sorumlulukları yapabilme adına işbirliği yapmamız gereken; AMATEM, Yeşilay Çorum Şubesi, YEDAM, Milli Eğitim Müdürlüğü, Genç Yeşilay Öğrenci Klubü gibi kurumlarla işbirliği yolları geliştirilmeye çalışılacaktır.




HIZLI ERİŞİM